Vakantie in Spanje

07/02/2013 om 12:26

Denise milani, купальник, грудь, волна, улыбка, 1600x1200Zon, strand en bikini’s Het begint al weer tijd te worden om na te denken over de zomervakantie. Sommige mensen houden van de bergen en wandelen en andere mensen van zee, zon en zaligheid. Je koffer gevuld met zomerrokjes, sandalen en bikini’s en op naar de zon. Een zeer populaire bestemming is nog steeds Ibiza. Het eiland behoudt nog steeds gedeeltelijk z’n imago wat betreft het uitgaansleven maar kent ook comfortabele hotels en bungalows. Spanje kent veel toeristische stranden zoals de Costa del Sol en de Costa Brava en ook minder toeristische stranden, vooral de Atlantische kust. Daar is de zee of eigenlijk de oceaan ook ruiger.

Spanje is voor veel Nederlanders zo’n beetje een tweede vaderland, wat wij missen aan ruimte en warmte vinden we daar. Heerlijk op het strand lopen in je bikini met je voeten in de branding, lange zomerdagen zonder zorgen onderbroken door de siësta en ‘s avonds heerlijk eten in een plaatselijk restaurantje.

Op de campings en resorts zijn er mogelijkheden te over om nieuwe vrienden te maken. misschien vind je zelfs wel een vakantieliefde. Tip: neem een heleboel mooie bikini’s of badpakken mee, liefst met een mooi en goed passend decolleté.

In de zomer en op het strand mag je een heleboel huid laten zien. Zelfs ‘s avonds kun je een pareo over je zwemkleding doen en zo een hippe en sexy avondjurk creëren. Het blijft toch de hele nacht warm en zo voel je je beter op je gemak dan in een overdreven sexy jurkje. Tenzij je naar de discotheek gaat, dan moet je wel een mooie strakke outfit aanhebben, ook graag met decolleté en met accent op de heupen. Een gebruinde huid staat goed met felle kleuren of met wit.