Geld maakt rondborstiger

17/08/2013 om 09:14

Als je graag een borstvergroting wil, moet je diep in de buidel tasten. Afhankelijk van verschillende factoren kan het wel 2500 tot 5000 euro kosten. Meestal wordt een borstvergroting niet vergoed door zorgverzekeringen, maar soms bieden ze een mogelijkheid voor een aanvullende verzekering voor cosmetische ingrepen. Alleen in uitzonderlijke gevallen vergoedt de verzekering een borstingreep. Anders zul je voor vollere borsten toch echt je portemonnee moeten legen.

rondEr zijn ook minder voor de hand liggende manieren om je nieuwe borsten te financieren. Wat dacht je van leasen? Kan gewoon! Niet alleen auto’s, maar ook een borstvergroting is te leasen. Je betaalt dan bij een beauty-leasemaatschappij in delen voor je borstvergroting, dat is niet ineens een groot bedrag per maand. Daarnaast heb je nog verschillende opties die meer gangbaar zijn. Als je verzekering niet meewerkt kun je natuurlijk nog lenen, bij je familie of vrienden, maar je kunt ook een kortlopende lening aanvragen. Met deze calculator kun je vooraf berekenen wat zo’n lening je zal kosten.

En als je echt durft, kun je nog gaan voor crowdfunding. Op internet kun je bijvoorbeeld mensen vragen om te betalen voor je cupje groter. De website myfreeimplants.com maakt dit mogelijk, in ruil voor af en toe een foto en een berichtje naar de donateurs. Je moet het maar graag genoeg willen.