Financiering

Geld voor borstvergroting

verjaardagsfeest-tienerVeel dames willen tegenwoordig een borstvergroting. Sommige meisje krijgen een borstvergroting voor hun 18e verjaardag. Andere vrouwen krijgen het als cadeautje van hun verloofde, nog andere vrouwen doen het juist als cadeautje voor hun man of verloofde.

Een borstvergroting kost ergens tussen de 2500 en 5000 euro, dit hangt van verschillende factoren af. De zorgverzekering vergoedt dit normaal gesproken niet hoewel sommige zorgverzekeringen de mogelijkheid bieden voor een aanvullende verzekering voor cosmetische ingrepen.In de meeste gevallen zal de vrouw het geld zelf moeten sparen of er een lening voor afsluiten.
1297491853-48Een liefdadige groep mannen in Amerika hebben een website gecreĆ«erd waar ze geld geven aan vrouwen die een borstvergroting willen. Ze hebben al heel wat borstvergrotingen gefinancierd en de dames worden geacht in ruil foto’s van zichzelf op te sturen, discrete foto’s, en chatcontact te onderhouden met de heren maar niet meer dan dat. Dit zijn dus blijkbaar mannen die oprecht van vrouwen houden.In Nederland is een dergelijk initiatief nog niet gesignaleerd behalve wat flauweriken die borstvergroting beloven door handoplegging.
Boob-JobMaar even serieus, als het je obsessie is om grotere borsten te hebben is het jammer als je daar het geld niet voor hebt. Sommige vrouwen kopen pilletjes die hun borsten op een natuurlijke manier zouden vergroten. Als deze pilletjes al werken zitten er hormonen in en dat is niet echt gezond en anders werken ze gewoon niet en is het een hoop geld uitgeven voor niks, dat geld kan je beter sparen voor je borstvergrotingsoperatie.
Een andere optie is gewoon wachten. Veel vrouwen hebben op hun veertigste veel grotere borsten dan op hun twintigste en zijn daar blij mee. Dit gebeurt ook bij vrouwen die geen kinderen hebben gehad en heeft ermee te maken dat er in de loop der jaren meer vet gevormd wordt in de borsten. Natuurlijk heb je daar niks aan als je als jonge vrouw mooie grote borsten wilt hebben. Dan zit er toch echt niks anders op dan een bijbaantje nemen om dat te kunnen betalen!