Borsten en kleding

28/01/2013 om 12:17

celebs-without-bra-01-408x619Of je nu een vrouw bent met grote of kleine borsten, je kunt jezelf altijd kleden zodat je er mooi en sexy uitziet. Borsten, of het gebrek eraan, zijn echt niet zaligmakend maar bepalen wel gedeeltelijk wat voor soort kleding je zou moeten dragen. Hoewel moeten, originaliteit en eigenheid is altijd het beste als het om uiterlijk gaat en meiden, er is altijd wel een jongen of man die jou leuk vindt dus maak je daar geen zorgen om en wees gewoon jezelf.
Als je grote borsten hebt, laat ze dan ook zien, niet met alle geweld met een enorm decolleté maar meer door de vorm van je kleding, een slobbertrui flatteert niet echt, een getailleerd jasje wel. Een trui kan wel heel leuk zijn, hoor, en zorg dan voor een goede bh zodat je rondingen goed uitkomen. Een bh hoeft zeker geen harnas te zijn maar helpt als je zachte borsten hebt. De zonder-bh-stijl is voor jonge meiden heel mooi, bijvoorbeeld met een tank top.
celebs-without-bra-13Veel meiden en vrouwen denken dat het lelijk is als je tepels door kleding heen kan zien en kiezen daarom voor vulling in de bh. Dat geeft een wat meer barbiepop idee en kan heel leuk zijn, terwijl andere vrouwen er juist voor kiezen zo veel mogelijk zichzelf te zijn en dat vinden mannen vaak ook heel sexy.